Menu

ÇAĞLAYAN YENİ MÜFTÜLÜK BİNASI İNCELEDİ

Yazdır / Tarih: 2016-02-25

Hürriyet Mahallesi’nde arsası Orhangazi Belediyesi tarafından tahsis edilen ve tamamlanma aşamasına gelen yeni Müftülük binası tamamlanma aşamasına geldi. 3 katlı olarak inşa edilen ve içinde müftülük hizmet binasının yanı sıra Kız Kuran Kursu, lojman, toplantı ve konferans salonlarının yer alacağı Müftülük binasının açılış töreni önümüzdeki günlerde yapılacak.

KAYMAKAM VE BAŞKANDAN İNCELEME

Tamamlanan Yeni Müftülük binasını gezen Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İlçe Müftüsü Nihat Aktaş’tan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Müftü Nihat Aktaş, çevre düzenlemeleri ve bina içindeki birkaç küçük çalışma ile birlikte binanın hazır hale geleceğini belirtti. Aktaş, müftülük binasının hizmet binasının yanı sıra, kız kuran kursu ve lojmanlardan oluşacağını, içinde bir toplantı salonu, bir de 400 kişilik konferans salonu bulunacağını ifade etti.


AÇILIŞA DİYANET İŞLERİ BAŞKANI DAVET EDİLECEK

Binayı gezen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, çevre düzenlemelerinin belediye tarafından hızlı bir şekilde yapılacağını ve binanın açılışa hazır hale getirileceğini ifade etti. Öte yandan Müftülük binası için önümüzdeki günlerde de bir açılış töreni düzenlenecek. Açılış törenin ise Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr.Mehmet Görmez davet edilecek.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler