ÇAĞLAYAN YENİ YILA GARAJ PERSONELİ İLE GİRDİ

Yazdır / Tarih: 2016-01-04

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2016 yılına Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile birlikte girdi. Yılbaşı gecesi çalışanları ziyaret eden Başkan Çağlayan, saat 24:00’ü gösterdiği anda Göl Yolu girişinde bulunan Fen İşleri Müdürlüğü garajındaydı. Kar yağışı nedeniyle 24 saat aralıksız çalışan Fen İşleri personeli ile yeni yıla giren belediye başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve başkan Yardımcısı Necmettin Şahin ile birlikte çalışanların yeni yıllarını kutladı.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, çalışanlara çeşitli hediyeler de takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Çağlayan, kar temizleme çalışmaları ile ilgili de bilgi alırken, zor şartlarda çalışan ekibe de başarı diledi.