Menu

ÇAĞLAYAN YENİKÖY’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Yazdır / Tarih: 2016-02-02

Orhangazi Belediyesi, Yeniköy’deki dönüşüm çalışmalarına başlıyor. Daha önce planlanan meydan projesi için Yeniköy’de Belediye binasının önünde bulunan ve alt katında işyerlerinin olduğu binayı yıkarak eski belediye binasının önünü açacak ve yıkılan bina ile birlikte mevcut alanı birleştirip yeni bir meydan projesi hayata geçirecek.


ÇAĞLAYAN YENİKÖY’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, başkan yardımcıları ile birlikte Yeniköy’e giderek buradaki yıkımı yapılacak bina ile mevcut belediye binasının alt katındaki dükkanları gezdi. Belediye Fen İşleri Müdürünün de hazır bulunduğu incelemede Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Eski Yeniköy Belediye binasının alt katında yer alan boş dükkanların tepeden tırnağa tadilatının yapılması talimatını verdi. Bu dükkanların tadilatı yapıldıktan sonra Belediyeye ait binanın alt katında bulunan dükkanlar buralardaki dükkanlara taşınacak. Taşınma işleminin tamamlanması ile birlikte belediye binasının önündeki işyerlerinin bulunduğu bina yıkılacak ve meydan projesi için çalışmalar başlatılacak.


YENİKÖY GENÇLERBİRLİĞİ LOKALİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Diğer yandan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Belediye tarafından Yeniköy Gençlerbirliği’ne tahsisi yapılan meydandaki büyük çay bahçesinde devam eden yenileme çalışmalarını da gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İşletme hakkı Yeniköy Gençlerbirliği’ne devredilen ve Kulübün lokali olarak işletilmeye başlayan eski çay bahçesinde Orhangazi Belediyesi yenileme çalışmaları başlattı. Yönetim odası, malzeme odası ve lokalin tamamı tepeden tırnağa yenileniyor. Yeniköy Gençlerbirliği başkanı Levent Öztürk, lokalde yapılan çalışmalar ile ilgili başkan Çağlayan’a bilgi aktardı. Çağlayan yeniden düzenlenen lokalin Yeniköy Gençlerbirliği’ne yakışır bir hale getirileceğini belirtti.

 

Diğer Haberler