ÇAĞLAYAN YENİKÖYDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Yazdır / Tarih: 2016-02-12

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ile birlikte Yeniköy Mahallesinde sokak sokak dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Bir program için Yeniköy’e giden başkan Çağlayan, program sonrasında yürüyerek Yeniköy’ü gezdi. Yeniköy’de vatandaşlarla sohbet eden ve onların taleplerini dinleyen Çağlayan, daha sonra beraberindekilerle birlikte bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi.

Çağlayan burada vatandaşların şikayetlerini dinledi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yeniköy’de önümüzdeki yazd öneminde artık içme suyu sorunu yaşanmayacağını belirterek, mahalle merkezinde sıcak asfalt çalışmaları yaptık. Yaz dönemine girerken de mahalle girişleri ve ana yol ile bağlantı yollarının sıcak asfaltları yapılacak dedi. Çağlayan Yeniköy’de yeni suni çim saha inşaatının yaz dönemine kadar da tamamlanacağını belirterek, mahalle için planladığımız meydan projesini de en kısa sürede hayata geçireceğiz dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraf için Tıklayınız