ÇAĞLAYAN'DAN ENGELLİ GENCE AKÜLÜ ARAÇ HEDİYE

Yazdır / Tarih: 2016-03-02

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’dan engelli gence akülü araç hediye. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Belediye Engelliler Koordinasyon Merkezi ile birlikte engelli vatandaşlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Çağlayan, doğuştan engelli olan Bayram Özcan isimli gencin akülü araç talebini yerine getirerek kendisine yeni bir araç hediye etti. Belediye hizmet binasında gencin aracını teslim eden Başkan Çağlayan, engelli genç Bayram Özcan ile de yakından ilgilendi. Akülü araç teslim töreninde Bayram Özcan’ın ailesi de hazır bulunurken, aile Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a engellilere yönelik duyarlı yaklaşımından dolayı teşekkür etti.

Akülü aracı genç adama teslim eden Başkan Çağlayan, Engellilerimizin hayatın içinde daha fazla yer almaları, onların toplumda hiçbir güçlük çekmeden yaşantılarını sürdürmeleri için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz dedi.