ÇAĞLAYAN'DAN ENGELLİ GENCE ANLAMLI HEDİYE

Yazdır / Tarih: 2016-01-27

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’de geçimini seyyar satıcılık yaparak sağlayan engelli genç Ercan Doğan’a özel yapım bir araç hediye etti. Başkan Çağlayan, daha önce bir toplantıda verdiği söz üzerine Ercan Doğan için Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü vasıtası ile özel bir araç satın aldı. Aracı engelli Ercan Doğan’ın kullanabileceği şekilde dizayn ettiren Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, hazırlanan aracı Ercan Doğan’a teslim etti.

Başkan Çağlayan, aracın engelli vatandaş için dizayn edildiğini belirterek, kendi hayatına kolaylık sağlayacağı için bizler mutluyuz dedi. Ercan Doğan eşi ve çocuğu ile birlikte Başkan Çağlayan’dan aracı teslim aldıktan sonra yaptığı açıkamada Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür ederek, başkan Çağlayan zaten yardımsever yönü ile biliniyor. Bu araç ile hayatım daha da kolaylaşacak dedi.