Çanakkale’de Bir Elif, Orhangazi‘de

Yazdır / Tarih: 2024-03-18

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde, Orhangazi Belediyesi ve Kent Konseyi Tiyatro Grubu tarafından sahnelenen "Çanakkale'de bir Elif" adlı oyunu izledi. Kültür ve Gençlik Merkezi'nde sergilenen oyun, sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Çanakkale Savaşı’nda Türk kadınının kahramanlığını anlatan oyunu Belediye Başkanı Bekir Aydın ve eşi Kıymet Aydın, belediye meclis üyeleri, belediye meclis üye adayları, Kent Konseyi Başkanı Şinasi Kaya ve çok sayıda sanatsever birlikte izledi. Belediye Başkanı Bekir Aydın, yaptığı açıklamada, "Çanakkale, kadınıyla erkeğiyle, büyüklerimizle çocuklarımızla birlikte mücadele ettiğimiz muhteşem bir kahramanlık destanıdır. Sanatçı arkadaşlarımız bu ruhu çok güzel yansıtmışlar" dedi ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Orhangazi Belediyesi ve Kent Konseyi Çalışmalarıyla Dikkat Çekiyor.

Kent konseyi bu çerçevede birçok grupla hemşehrilerini ortak noktada buluşturuyor. Çalışmalara yüzlerce Orhangazili aktif olarak katılıyor.