Canla Başla Çalışan Başkan Aydın Sölöz Mahallesi’nde

Yazdır / Tarih: 2024-03-15

Orhangazi'nin geleceği için çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Bekir Aydın, ikinci dönem adaylığı sürecinde, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve meclis üye adaylarıyla birlikte Sölöz Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Samimi bir sohbet ortamında, mahalle sakinlerinin fikirlerini dinleyerek, özellikle Sölöz Mahallesi doğal gaz çalışmaları ve tarım projeleri olmak üzere, Orhangazi için planladığı gelişim projelerini paylaştı.

Sölözümüz İçin Doğal Gaz Önceliğimiz

Belediye Başkanı Aydın, Sölöz mahallesi doğal gaz çalışmalarının ivme kazanacağını ve kentsel dönüşüm gibi diğer önemli projelerin de gündemde olduğunu belirtti. Başkan Aydın, Orhangazi'nin tarım potansiyelini artırma ve kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirme konusunda kararlı. Vatandaşların görüş ve önerilerine büyük önem veren Aydın, seçim kampanyasını Birinci görev döneminin tamamında olduğu gibi halkın ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutarak yürütüyor. Orhangazi'nin gelişimine katkı sağlayacak, şehrin tamamına, bütün vatandaşlara dokunacak projelerle donanmış bir seçim süreci vaat eden Başkan Bekir Aydın, mahalle sakinlerinin misafirperverliği için teşekkürlerini iletti. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışma temposuna merkez mahalle çevre mahalle ve gece gündüz demeden devam edeceğini vurguladı.