Menu

Çeltikçi ve Gürle Mahallelerinde Halı Saha Yapımı Başlatıldı

Yazdır / Tarih: 2023-03-06

Orhangazi Belediyesi Çeltikçi ve Gürle Mahallelerinde halı saha yapımı çalışmalarını başlattı. Çalışmalar kısa süre içerisinde bitirilip mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Orhangazi Belediyesi diğer çalışmalarının yanı sıra spor yatırımlarına da devam ediyor. Orhangazi Belediyesi bu kapsamda Çeltikçi ve Gürle mahallelerine halı saha yapıyor. Geçtiğimiz günlerde inşaatlara başlayan Çeltikçi ve Gürle Mahallesi halı sahaları kısa süre içerisinde bitirip mahalle sakinlerinin kullanımına sunulacak. Orhangazi Belediyesinin spor yatırımları ilerleyen aylarda da devam ettirilecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Çeltikçi ve Gürle Mahalleleri Spor yatırımları ile ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Bekir Aydın açıklamasında, Çocuklarımız için, gençlerimiz için, hemşehrilerimiz için spor yatırımlarımıza devam edeceğiz, diyerek sözlerini “ gençlerimiz, çocuklarımız dendiğinde akla gelen ilk konulardan birisi de spordur. Çünkü onlar çocukluktan itibaren sporla uğraştıklarında hem sportif açıdan, hem sağlık bağlamında hem de başarı kapsamında hayata çok daha hazır oluyorlar. Bizler de bu düşünceyle her geçen gün kentimize spor yatırımlarımızı arttırarak devam ettiriyoruz.” Cümleleriyle sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına “ bu çerçevede Çeltikçi ve Gürle Mahallelerimizde halı saha inşaatlarını başlattık. İnşallah ilerleyen aylarda spor yatırımlarımıza devam edeceğiz. Şimdiden Çeltikçi ve Gürle mahalleli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler