ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞININ HİBE ETTİĞİ YENİ SÜPÜRGE ARACI HİZMETTE

Yazdır / Tarih: 2017-05-03

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Orhangazi Belediyesi’ne hibe edilen yeni Vakumlul Süpürge aracı Orhangazi Belediyesi’ne teslim edildi. Orhangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine verilen yeni Vakumlu Süpürge aracı için mini bir teslim töreni yapıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Başkan yardımcılarının yanı sıra, meclis üyeleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı mini törende belediye başkanı Neşet Çağlayan, süpürge makinesinin direksiyona geçip makineyi denedi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Bakanlığa teşekkür etti. 7 metreküp kapasiteli vakumlu süpürge aracı Orhangazi Temizlik işleri müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına başladı.