Menu

Çevreci Minik Öğrenciler Ve Okulları Hediyelerini Orhangazi Protokolünden Aldı

Yazdır / Tarih: 2023-01-19

Orhangazi Belediyesinin düzenlediği Atık Pil Toplama yarışmasının minik şampiyonları hediyelerini Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Belediye Başkanı Bekir Aydın ve ilçe protokolünden aldı. Orhangazi Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi çok amaçlı salonunda yapılan törene Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Belediye Başkanı Bekir Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sakarya, Okul Müdürleri, Öğrenciler ve Öğretmenleri katıldı.

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen 19 İlköğretim okulunun katıldığı Atık Pil Toplama yarışmasında dereceye giren minik öğrenciler ve okulları hediyelerini Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’dan aldı. Orhangazi Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi Salonu’nda yapılan törende minik öğrenciler ve okullarına hediyeleri verildi. Derece alan öğrenciler ve hediyeleri şu şekilde sıralandı.

Ali Tekin İlkokulu 252,2 kg 1 adet Stem Robotik Sistem.

Şehit Bülent Albayrak İlkokulu 155,5kg 3 adet top seti.

Orhanbey İlkokulu 141,4kg 2 adet top seti.

  1. Yıl Anaokulu 91,1 kg 1 adet top seti.

İmam Hatip Ortaokulu 68,7 kg 1 adet top seti.

Tuna İlkokulu 63,6 kg 1 adet top seti.

Kurtuluş İlkokulu 50,5 kg 1 adet top seti.

Gürleler İlk ve Ortaokulu 50,1 kg 1 adet top seti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada “ açıkça söylemek gerekirse bazı konularda evlatlarımız bizlerden çok daha duyarlı. Bu konuların başında trafik kurallarına uyma ve çevre bilinci geliyor. Bizlerde bu duyarlı evlatlarımızı büyük duyarlılıklarının karşılığı olmasa da hediye ile ödüllendirmek istedik” Dedi. Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına “ elbette ki öncelikle dereceye giren okullarımız olmak üzere, yarışmaya katılan, bu büyük duyarlılığı gösteren bütün okul ve sevgili öğrencilerimizi, onlara yol gösterici olan, destek veren değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” ifadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler