Menu

CHP Gençlerin Festivaline (Gazifest) Engel Olamadı

Yazdır / Tarih: 2023-05-06

Orhangazi Belediyesinin organize ettiği gençlik festivalinde (Gazifest) gençler doyasıya eğlendi. Festival geçtiğimiz Cumartesi günü Orhangazi İznik Gölü göl kenarında yapıldı.  Festivalde birçok etkinliğin yanı sıra sevilen Grup Kolpa ve ünlü Rakçı Sept sahne aldı. CHP İlçe Başkanlığının iptal ettirme çabalarına rağmen yapılan gençlik festivaline Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın yanı sıra, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve binlerce Orhangazili genç katıldı.

Orhangazi Belediyesi gençlere yönelik çalışmalarına devam ediyor.  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bu çerçevede bir gençlik festivali düzenledi.  Geçtiğimiz Cumartesi günü İznik Gölü göl kıyısında organize edilen gençlik festivalinde binlerce Orhangazili genç doyasıya eğlendi. CHP İlçe Başkanlığının iptal ettirmeye çalıştığı Gençlik Festivalinde çok sayıda etkinliğin yanı sıra gençler tarafından sevilen Kolpa Grubu ve ünlü Rakçı Sept konser verdi. Gazifes’te festival alanını dolduran binlerce genç Belediye Başkanı Bekir Aydına festival organizasyonu için ve iptal çabalarına karşı verdiği mücadeleden ötürü teşekkür etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın GaziFest’le ilgili yaptığı açıklamada, Gençler istedi bizde gençlerle elele vererek yaptık, diyerek sözlerini “ Gerçekten Orhangazi Gençlik Festivali’mizde gençlerimizle birlikte doyasıya eylendik. Festival alanı binlerce gencimizle doldu taştı. Sağ olsunlar Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank da gençlerimizi ve bizleri yalnız bırakmadılar.” Cümleleriyle sürdürdü. Belediye Başkanı Aydın açıklamasına “Benim en çok üzüldüğüm nokta CHP İlçe Başkanlığının böyle güzel bir organizasyonu, güya siyaset yapma gerekçesiyle iptal ettirmeye kalkışması oldu. Bu parti kendi açıklamalarına göre, sözde gençlere önem veren bir partiymiş. Atalarımız gerçekten doğru demiş, aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. İlçe seçim bürolarında sıcak su ile yaktıkları on yaşındaki evladımızın acısı yüreğimizden geçmeden gençlerimizin eğlenme haklarını ellerinden almaya kalktılar. Üstelik bu festival için onlarca gencimiz de aylardır gönüllü bir şekilde çalıştı. Ne diyeyim, gençler her şeyi görüyor.” İfadeleriyle devam etti. Başkan Bekir Aydın son olarak “ Nihayetinde hukukun dediği ve gençlerin istediği oldu ve gençlik festivalimiz GaziFest’i yaptık. Festivalde birçok organizasyonun yanı sıra gençler tarafından çok sevilen Kolpa Grubu ile ünlü Rapçi Sept gençlerimizle buluştu. Tekrar ediyorum, muhteşem bir festival yaşadık. Emeği geçen bütün mesai arkadaşlarıma ve gençlerimize çok teşekkür ediyorum.” vurgulamalarını yaptı.

Diğer Haberler