CHP İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN ÇAĞLAYAN'I ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-09-29

CHP Orhangazi İlçe başkanı Hikmet Değerli ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette belediye başkanı Neşet Çağlayan, CHP’nin yeni ilçe başkanı Hikmet Değerli ve yöneticilerini kutlayarak görevinde başarı diledi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, CHP İlçe yöneticilerinin bazı sorularını da yanıtlarken, her siyasetçinin amacının ilçeye hizmet etmek olduğunu, Orhangazi’de ilçe menfaatleri için siyasi partilerin de bir araya geldiğini belirterek, bu birliktelik ilçemize her zaman katkı sağlayacaktır.

Dolayısıyla CHP’nin ilçe sorunları ile yakından ilgili olması bizleri de memnun etmektedir dedi. CHP ilçe başkanı Hikmet Değerli ise CHP olarak dertlerinin Orhangazi’nin sorunları olduğunu bunların çözümü noktasında da her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.