Menu

CHP’den Aydın'a Tebrik Ziyareti

Yazdır / Tarih: 2024-04-29

CHP Orhangazi İlçe Teşkilatı, ilçe başkanı Berna Çakır önderliğinde, Belediye Başkanı Bekir Aydın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin adayı olan Çetin Çoklar, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları da katıldı. Ziyaret, samimi bir atmosferde geçti ve karşılıklı olarak Orhangazi'nin geleceği için ortak çalışma isteği vurgulandı.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Orhangazi'ye hizmet konusunda kentin bütün değerleriyle kolektif çalışmaya hazır olduklarını belirtti. İlçe Başkanı Berna Çakır ve teşkilat mensuplarına ziyaretleri için teşekkür etti.

CHP İlçe Başkanı Berna Çakır ise ziyaret esnasında, ilçe meclis üyeleri ve Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri olarak Orhangazi için faydalı olacak bütün projelerde imza atmaya hazır olduklarını ifade etti. Çakır ayrıca, Büyükşehir tarafından başlatılan projelerin devam edeceğini vurguladı.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Orhangazi'nin değerleriyle buluşmaya devam ediyor. Aydın bu çerçevede, CHP İlçe Başkanı Berna Çakır başkanlığındaki teşkilat mensuplarıyla görüştü. Görüşme Çakır’ın tebrik ziyareti vesilesiyle yapıldı. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın şehrin değerleri ile görüşmelerini sürdürecek ve ilerleyen günlerde de bu kapsamda çalışmalarını devam ettirecek.

Diğer Haberler