Menu

Çifte Bayram İçin Temizlik Seferberliği Yapıldı

Yazdır / Tarih: 2023-04-24

Orhangazi Belediyesi Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temizlik seferberliği gerçekleştirdi. Bu bağlamda, mezarlıklar, belediye durakları, çocuk parkları, oyun alanları ve tören bölgeleri temizlendi.

Orhangazi Belediyesi Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle çifte bayram önlemleri aldı. Bu çerçevede Temizlik İşleri Müdürlüğü, insan yoğunluğunun yaşanacağı ve çocukların daha çok bulunacağı ortamlarda temizlik çalışmalarını hızlandırdı. Bu ortamlar Bayram ziyaretleri dolayısıyla mezarlıklar, çocuk ve yetişkin sirkülasyonu nedeniyle parklar, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle tören alanları ve Belediye durakları oldu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada “ bizler 7/24 hemşehrilerimize daha temiz bir Orhangazi sunabilmek için sahadayız. Bütün araç ve personelimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bazı tarihlerde bazı mekanlar daha çok kullanılıyor. Örneğin bayramlarda oldukça yoğun bir şekilde mezarlık ziyaretleri yapılıyor. Yine bayramlarda insanlarımız sevdikleriyle bayramlaşmak için daha fazla hareket halindeler. Ayrıca Ramazan Bayramıyla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı aynı günlere denk geldi. Bu nedenle bizlerde Temizlik İşleri Müdürlüğümüz vasıtasıyla yoğunlukla doğru orantılı bir şekilde çifte bayram temizliği gerçekleştirdik.” Diyerek sözlerine “  bütün belediye durakları, Orhangazi merkezde ve mahallelerimizdeki mezarlıklarımız, 110 parkımız, tören alanlarımız ve mekanlarımız tertemiz bir şekilde çifte bayrama hazır hale geldi. Bu vesileyle tekrardan bütün hemşerilerimizin Ramazan Bayramlarını ve özellikle çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum.” ifadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler