Çocuk Parklari ve Jimnastik Aletleri Yenileniyor

Yazdır / Tarih: 2014-12-02

Orhangazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri ilçe genelindeki çocuk parklarinin yenileme çalismalarini sürdürüyor. Bir çok parkta yeni düzenleme yapan belediye ekipleri, Zeytinciler Çarsisi girisinde mahalle sakinleri tarafindan istenen çocuk parkini da hizmete soktu. Zeminleri yenilenen ve daha saglikli hale getirilen çocuk parklarinin kirik olan oyun aletleri de yenileniyor. Ilçe genelindeki tüm çocuk parklarinda yenileme çalismalarinin devam edecegi açiklandi.

Jimnastik aletleri de yenileniyor

Orhangazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri çocuk parklarinin yani sira ilçede bir çok bölgede yerlestirilmis olan ve zaman içinde kirilan ve eskiyen jimnastik aletlerinin de yenileme çalismalarina basladi. Açikhava Tiyatrosu önünde bulunan ve 3 ayri noktada yer alan jimnastik aletlerini yenileyen belediye ekipleri ayni zamanda farkli bölgelere de jimnastik aleti yerlestirmek için çalismalarini sürdürüyor.