Çocuklar Başkan Amcanız Sizin İçin Rafadan Tayfa Sinema Filmini Getiriyor

Yazdır / Tarih: 2023-05-04

Orhangazi Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Rafadan Tayfa animasyon sinema filmi Orhangazi’ye gelecek. Animasyon film ücretsiz olarak Kültür ve Gençlik Merkezinde çocuklarla buluşacak. Film 6 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00 ve 16.00’da iki seans şeklinde gösterilecek.

Orhangazi Belediyesi çocuklar için çalışmaya devam ediyor. Orhangazi Belediyesi bu çerçevede Bursa Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde çocukların çok sevdiği animasyon filmi Rafadan Tayfayı ücretsiz olarak Orhangazi’ye getirecek. Ücretsiz animasyon film gösterisini çok sayıda çocuğun ilgiyle izlemesi bekleniyor. Orhangazi Belediyesi çocuklarla ilgili kültürel çalışmalarını ilerleyen günlerde de ara vermeden sürdürecek.