Menu

Çocuklar Bu Şenliği Çok Sevdi

Yazdır / Tarih: 2023-04-23

Orhangazi Belediyesi 23 Nisan’da Çocuklar için çocuk şenliği düzenledi. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan şenlikte çocuklar birçok aktivite ile buluşturuldu.

Orhangazi Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocukları ağırladı. 23 Nisan Pazar günü Cumhuriyet Meydanında saat 10.30’da başlayan 23 Nisan Çocuk Şenlikleri akşam saatlerine kadar devam etti. Çocukların son derece eğlendiği şenlik de şişme oyun parkları, rodeo, dönme dolap ve çocuklar için farklı etkinlikler düzenlenirken, çocuk misafirlere patlamış mısır, macun gibi ikramlarda bulunuldu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Belediyesinin düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği ile ilgili yaptığı açıklamada, çocuklarımızla çocuklar gibi eylendik, diyerek sözlerine “ Bu yıl çifte bayram yaptık. 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Ramazan Bayramı aynı günlere denk geldi. Bizlerde Orhangazi Belediyesi olarak çifte bayram ortamına uygun bir program hazırladık. Çocuklarımız evlendi bizler de onlarla eğlendik.” Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ Yaz aylarının gelmesi, havaların da ısınmasıyla birlikte mümkün olan her ortamda çocuklarımızda, gençlerimizle ilgili programlar, organizasyonlar gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” İfadeleriyle son verdi.

 

Diğer Haberler