Menu

Çocukların Çok Sevdiği Rafadan Tayfa Tiyatro Ekibi Orhangazide

Yazdır / Tarih: 2023-05-02

Orhangazi Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Rafadan Tayfa Tiyatro Ekibi Orhangazi’ye geldi. Cumhuriyet Meydanında bir gösteri yapan tiyatro ekibi çocuklar tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Oyunu çok sayıda çocuk izledi.

Orhangazi Belediyesi çocuklarla bir arada olmaya devam ediyor. Orhangazi Belediyesi bu çerçevede Bursa Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde çocukların çok sevdiği animasyon kahramanlarından oluşan Rafadan Tayfa Tiyatro Ekibini Orhangazi’ye getirdi. Rafadan Tayfa Tiyatro Grubunun tiyatro gösterisi Cumhuriyet Meydanında çocuklarla buluştu. Gösteriyi çok sayıda çocuk izledi. Orhangazi Belediyesi çocuklarla ilgili kültürel çalışmalarına ilerleyen günlerde de devam edecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yaptığı açıklamada, çocuklarımız her şeyi hak ediyor, diyerek sözlerine “ Orhangazi Belediyesi olarak çocuklarımızla ilgili birçok kültürel çalışmaya imza attık. Evlatlarımız yoğun bir şekilde okullarıyla ve dersleri ile ilgileniyorlar. Bizlerde onları bu çalışma temposu içerisinde bir nebze de olsa dinlendirmek istiyoruz.” Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ Büyükşehir Belediyemizle işbirliği içerisinde çocuklarımızın çok sevdiği Rafadan Tayfa Tiyatro Ekibini Orhangazi’mize getirdik. Evlatlarımız gerçekten çok eğlendiler. İnşallah ilerleyen günlerde de benzeri çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Cümleleriyle son verdi.

Diğer Haberler