Menu

ÇPL'NİN İHTİYAÇLARI BELEDİYE TARAFINDAN KARŞILANACAK

Yazdır / Tarih: 2016-12-20

Orhangazi Belediyesi, Çok Programlı Lisesinin ihtiyaçları ve eksikliklerini gidermek için kolları sıvadı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, başkan yardımcısı Necmettin Şahin ve Meclis üyesi Serkan Ateş ile birlikte Orhangazi Çok Programlı Lisesi’ni ziyaret etti. Burada okul müdürü Muhammet Ertürk ve Okul Aile Birliği Başkanı Aytaç Aksel ile yöneticiler tarafından ağırlanan başkan Çağlayan, okulun ihtiyaçları ile ilgili okul idaresinden bilgi aldı.

SU DEPOSU, ELEKTRİK TESİSATI VE YALITIM

Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan dönüşüm sonrasında Hürriyet Mahallesindeki eski ilköğretim okulu binasına taşınan Çok Programlı Lisesi’nde özellikle fiziki anlamda sıkıntılar yaşandığını belirten Okul Müdürü Muhammet Ertürk, okulun su deposu bulunmadığını ve elektrik tesisatının da yetersiz olduğunu belirtti. Isınma sorununun dış cephe yalıtım ile çözüleceğini belirten Okul Müdürü okuldaki diğer fiziki ihtiyaçlar ile ilgili başkan Çağlayan’dan destek istedi.


ÇAĞLAYAN; İHTİYAÇLAR İLE İLGİLİ PLANLAMA YAPIP ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Çok Programlı Lisesi Müdürü ve aile birliği mensuplarını dinledikten sonra okulda yapılması gereken çalışmalar ile ilgili bir çalışma yapacakları mesajını verdi. Okul dışında Orhangazi Belediyesi tarafından sürdürülen yol çalışması ve çevre düzenlemesinin yakın gelecekte tamamlanacağını belirten Çağlayan, ayrıca okulun acil öncelikleri ile ilgili planlama yaptıktan sonra çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Okul aile birliği başkanı Aytaç Aksel, ÇPL’de dönüşüm sonrasında öğrencilerde bir düşüş söz konusu olduğunu belirterek, biz okulun sınıfları ve okulun diğer fiziki ihtiyaçları ile ilgili bir kampanya başlatıyoruz. Bu kampanya dahilinde sınıfları, sıraları yenileyip her sınıfa öğrencilerin kullanacağı birer dolap yaptırmak istiyoruz. Bu sayede öğrencilerimizin daha iyi bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak istiyoruz. Bu konuda belediyemiz ve diğer kurum ve kuruluşların desteğine ihtiyacımız var dedi.

İLK SINIFI BELEDİYE YAPACAK

Belediye başkanı Neşet Çağlayan, kampanyaya Orhangazi Belediyesi olarak ilk desteği vereceklerini belirterek, bu konuda planlanan sınıfın ilkini biz yapalım. Bu bir örnek teşkil etsin. İlçe genelinde bir kampanya başlatıp sınıfların tamamının yenilenmesini sağlayabiliriz dedi. Okul Müdürü Muhammet Ertürk Orhangazi Belediyesi’nin her konuda yanlarında olduğunu da belirterek, bize sürekli destek olan bir belediye yönetimimiz var. Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan’a okulumuza sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız 

Diğer Haberler