Menu

Cumhur İttifakı Çakırlı ve Keramet Mahallelerinde Kapı Kapı Hemşehrilerini Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2024-03-21

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve ekibi çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler bu çerçevede yerel seçimler öncesinde Çakırlı ve Keramet Mahallelerini ziyaret ederek, belediye meclis üye adayları ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Ziyaretler sırasında mahalle sakinlerinin sorunları ve önerileri dinlendi, fikir alışverişinde bulunuldu. 31 Mart yerel seçimleri için destek isteyen Cumhur İttifakı mensupları, Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın projelerini anlatarak, yeni dönem için vatandaşların önerilerini dinledi.

Başkan Aydın açıklamasında, "Biz sürekli vatandaşlarımızla bir arada olduk, şimdi de yine bir aradayız. Bu çerçevede Çakırlı ve Keramet Mahallelerinde hemşehrilerimiz ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında Orhangazi’miz konuşuldu, projelerimiz anlatıldı. Ekip olarak yeni dönem için destek istedik. Kendilerine desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum," dedi.

Yoğun bir çalışma temposu içinde olan Orhangazi Belediye Başkanı Aydın, Cumhur İttifakı belediye meclis üye adayları ile gerçekleştirdiği ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ilerleyen günlerde de kentin değerleriyle buluşmaya devam edeceklerini ifade etti. Aydın ve ekibinin mahalle ziyaretleri, yerel halkın beklenti ve ihtiyaçlarını doğrudan dinlemeleri açısından önem taşıyor. Bu ziyaretler, aynı zamanda Belediye Başkanı Aydın ve Cumhur İttifakı’nın seçim kampanyasında vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunmaya verdiği önemin bir yansıması olarak görülüyor.

Diğer Haberler