Menu

Cumhur İttifakının Başkanları Aydın ve Ulusu İttifakın Değerleriyle Bir araya geldi

Yazdır / Tarih: 2024-03-21

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ak Parti ilçe Başkanı Gökhan Ulusu ile birlikte bereket sofrasında partilerinin önemli isimleriyle bir araya geldi. Başkan Aydın ve Ulusunun, geçmiş dönem AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı ve geçmiş dönem Bursa milletvekili İsmail Aydın ve geçmiş dönem ilçe Başkanı Fahrettin Uludağ ve dönemlerinin yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirdikleri buluşmada, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Başkan Bekir Aydın, davaya olan bağlılık ve emekleri için herkese teşekkürlerini iletti. Toplantıda, birlik ve beraberliğin önemi vurgulanırken, bu değerlerin korunması için dua edildi. Aydın, sayın vekilimiz İsmail Aydın ve geçmiş dönem ilçe Başkanlarımızdan Sayın Fahrettin Uludağ’ın ilçemize ve partimize katkılarının değeri tartışılamaz. "Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin" diyerek, toplumun, Orhangazi’nin Cumhur İttifakının huzur ve kardeşliğinin devamı için temennilerde bulundu.

Bu buluşma, Cumhur İttifakı ve Ak Parti'nin yerel siyasetteki dayanışmasını ve ortak hedefler doğrultusunda çalışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Bekir Aydın, kentin değerleriyle buluşmaya devam edeceğini ve bu tür toplantıların hem ittifak, hem parti hem de toplumsal birlikteliği pekiştirdiğini vurguladı.

Toplantının sonunda, belediye Başkanı Bekir Aydın ve diğer katılımcılar, Orhangazi'nin ve Türkiye'nin refahı için çalışmaya devam edeceklerini ve birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etme kararlılığını ifade etti. Bu buluşma, siyasi liderlerin ve siyasi görüşe güç verenlerin bir araya gelerek, ortak değerler etrafında kenetlenmesinin önemini vurgulayan bir örnek teşkil etti.

Diğer Haberler