Menu

Cumhur İttifakının Başkanları Rizelilerle Buluştu

Yazdır / Tarih: 2024-02-26

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur İttifakı ilçe başkanları Gökhan Ulusu, Halil Bozoğlu ve Cumhur İttifakı belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Rizeli hemşehrilerini ziyaret etti. Aydın, ziyaret sırasında projelerini anlatarak 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

 

Ziyarette bir konuşma yapan Belediye Başkanı Bekir Aydın, "Burada abilerimle, kardeşlerimle bir aradayız. Zaten yıllardır birçok ortamda birlikte olduk. Sizlerin, hemşehrilerimizin de takdirleriyle ikinci dönemimizde inşallah çok daha başarılı işler yapacağız. Bizler birçok şeyin yanı sıra kentsel dönüşümü önemsiyoruz. Çünkü Orhangazi’miz deprem bölgesi. Açıkça söylemek gerekirse 99 yılından önce yapılmış bütün binalar tehlikeli kabul edilebilir. Bunların yanı sıra meydan projemizle, otogar projemizle Orhangazi’mizin çevresini değiştireceğiz." cümlelerini kullandı. Başkan Aydın, sözlerine "nazik misafirperverlikleri ve destekleri için kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyor, dernek başkanımız, ağabeyim, Gürbüz Köse ve yönetim kurulu üyelerimize başarı ve kolaylıklar diliyorum." ifadeleriyle son verdi.

Ziyarette Rizeli hemşehrilerine hitap eden AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, "Buradaki herkes arkadaşlarımız dostlarımızdır ama bundan da öte buradaki herkes Cumhurbaşkanımızın hemşehrileridir. Bu nedenle kendimizi evimizdeki gibi hissediyoruz. Rize için gerçekten dünyanın merkezidir desek yanlış olmaz. Rize'yi baştan sona gezdim. O kadar güzel bölgeleri var ki inanın bana dünyada benzerleri yok. İkinci dönemimiz için sizlerden zaten var olduğunu bildiğim desteğinizi tekrardan beklediğimi belirtmek istiyorum. Misafirperverliklerinizden ötürü başta dernek başkanımız değerli abim Gürbüz Köse olmak üzere bütün Rizeli hemşerilerime teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaret esnasında bir konuşma da MHP İlçe Başkanı Halil Bozoğlu yaptı. Halil Bozoğlu, "Birlik beraberlik içerisinde Orhangazi’miz için çalışıyoruz. Çalışmalarımıza da ara vermeden devam edeceğiz. Misafirperverliğinizden ötürü çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Sıcak bir atmosfer içerisinde geçen ziyaret dernek başkanı Gürbüz Köse’nin teşekkür konuşmasının ardından karşılıklı iyi niyet dilekleriyle sona erdi.

Diğer Haberler