Menu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa’ya Gelecek

Yazdır / Tarih: 2023-01-19

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa’ya gelecek. Ziyaret 21 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Ziyaret için Cumartesi günü saat 10.00’dan itibaren Orhangazi Cumhuriyet Meydanından Bursa’ya araçlar kaldırılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa’ya bir ziyaret gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumartesi günü yapılacak ziyaret sırasında Gökdere Meydanında saat 13.00’te Bursalılara seslenecek. Ziyaret 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 14 Mayıs Pazar günü yapılacağının açıklanmasının ardından gerçekleştirilen ilk şehir buluşması olacak. Bursa ziyaretinde ayrıca Bursa ve ilçelerinde yapılan birçok yatırımın açılışı yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Gökdere Meydanı’nda 100 binlerce Bursalının karşılayacağı tahmin ediliyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yaptığı açıklamada, Cumartesi günü Türkiye’nin kalbi Gökdere Meydanında atacak, diyerek sözlerine “ Liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Dünya Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bursa’mızı onurlandıracaklar. Bu nedenle çok heyecanlıyız. Bir heyecanımız da 2023 seçimlerinin 14 Mayıs Pazar günü yapılmasının planlandığının açıklanmasından sonra ilk ziyaretlerini Bursa’mıza gerçekleştirecek olmasından ötürüdür.  Başka söylemle, Türkiye’miz için son derece önemli olan 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin startı Cihan Devleti Osmanlı İmparatorluğu’nun Başkenti Bursa da verilecek.“ İfadeleri ile devam etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına “ Bu nedenle inşallah hepimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılamak için Bursa’da olacağız. Gökdere Meydanında saat 13.00’te gerçekleşecek büyük buluşma için Cumartesi günü saat 10.00’dan itibaren Cumhuriyet Meydanından Bursa’ya araçlar kalkacaktır. Bütün hemşerilerimi, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la buluşmak üzere Gökdere Meydanı’na davet ediyorum.” cümleleriyle son verdi.

Diğer Haberler