DAMPERLİLER KOOPERATİFİ YENİ YÖNETİMİ ÇAĞLAYAN'I ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-05-02

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yeni yönetimini ağırladı. Bir süre önce kongresini yapan Orhangazi Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi’nde başkanlığa seçilen Abdulmuttalip Şanlı, yönetim kurulu üyeleri ve Kooperatifin bazı üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Abdulmuttalip Şanlı, kooperatif olarak yeni bir döneme başladıklarını belirterek, bazı talplerimiz ve ihtiyaçlarımız konusunda Orhangazi Belediyesi’nin de desteğine ihtiyacımız var.

Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan, bugüne kadar bizlere her konuda destek oldu. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini sunarak, belediye olarak özellikle nakliye işi yapan esnafımızım her zaman yanında yer almaya gayret ettik. Bundan sonra da bu esnafımızın sorunları ve çözülmesi gereken her sorunu ile yakından ilgilenceğiz dedi.