DEMOKRASİ NÖBETİ 15.GÜNDE BİNLERCE İNSANIMIZLA DEVAM ETTİ CUMHURİYET ALANI'NDA BÜYÜK COŞKU

Yazdır / Tarih: 2016-07-30

Darbe girişiminin ardından Türkiye’nin dört bir yanında demokrasi nöbetleri devam ediyor. Orhangazi’de de darbe girişiminin 15.gününde Cumhuriyet Alanın’da ilahi ve şiir ziyafeti vardı. Orhangazi Belediyesi’nin organizasyonu ile demokrasi nöbetinin 15.gününde alanı dolduran 5 binin üzerinden insan Celaleddin Ada ve şair M.İsmail Hacıoğlu ilahi ve şiirlerle alanı dolduranlara coşku dolu bir gece yaşattı.

SABAHA KADAR KALABALIK NÖBET TUTTU

Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, STK’lar, bürokratlar, dernekler ve binlerce vatandaş 15.günde darbe nöbetine katıldı. Kuran-ı Kerimlerin okunması ve hep bir ağızdan yapılan dualardan sonra şiir sanatçısı M.İsmail Hacıoğlu sahne aldı ve şiirlerini seslendirdi. Ardından platforma çıkan İlahi Sanatçısı Celaleddin Ada hem ilahileri ile alanı dolduran insanlara ilahi ziyafeti yaşattı, hem de darbe girişimi gecesi Ankara’da yaşadığı olayları vatandaşlarla paylaştı. Programlar esnasında alanı dolduran insanlar ellerinde Türk bayrakları ile de büyük bir görsel şölen yaşattılar. Demokrasi nöbeti sabaha kadar devam etti.