DEMOKRASİ NÖBETİ 19.GÜNÜNDE YİNE MEYDANLARDAYDIK

Yazdır / Tarih: 2016-08-04

Demokrasi nöbetlerinin 19.günü geride kaldı. 15 Temmuzdaki darbe girişiminin ardından Türkiye genelinde başlatılan demokrasi nöbetleri Orhangazi’de Cumhuriyet Alanı’nda binlerce insanın katılımı ile devam ediyor. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve 22.Dönem Ak Parti Bursa Milletvekili Faruk Ambarcıoğlu’nun katıldığı demokrasi nöbeti Kuran-ı Kerim ve dualar ile başladı.

Şiirlerin okunduğu gecede Diyanet İşleri Başkanlığı merkez müftüsü Yusuf Şahin ve bazı konuşmacıların darbe girişimi darbeler tarihi ile ilgili yaptıkları sunumların yanı sıra Büyükşehir Belediyesi tasavvuf grubu mini bir konser sundu. Şair Temirağa Demir’in şiir dinletisinin yer aldığı demokrasi nöbeti 19.gününde ilahiler ile sabaha kadar devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise 22.Dönem Ak Parti Bursa Milletvekili Faruk Ambarcıoğlu seslendirdiği şiirlerle alanı dolduranlara şiir ziyafeti yaşattı.