DEMOKRASİ NÖBETİ 22.GÜNÜNDE BİNLERCE İNSAN İLE DEVAM EDİYOR

Yazdır / Tarih: 2016-08-08

15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında başlatılan demokrasi nöbetleri Cuma akşamı 22.gününü geride bıraktı. Orhangazi’de de adresi Cumhuriyet Alanı olan demokrasi nöbetlerinin 22.gününde vatandaşlar yine alana akın etti. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın ve Hakan Çavuşoğlu, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, STK temsilcileri, işadamları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı demokrasi nöbeti Kuran-ı Kerim ve dualar ile başladı.

Ardından ilahi sanatçısı Mesut Yavaş okuduğu ilahi ve kasidelerle alanı dolduranlara ilahi ziyafet yaşattı. Bazı şiir sanatçılarının şiirleri ile katıldığı demokrasi nöbetleri 22.gününde daha sonra Orhangazi Dini ve Hayır Hizmetleri Derneği üyesi din görevlileri hatim okudu ve ardından şehitler için dualar edildi. Demokrasi nöbeti vatandaşlar ve ilçe protokolünün katılımı ile sabah saatlerine kadar devam etti.