Menu

DEMOKRASİ NÖBETİNİN 18.GÜNÜNDE ALANDA BÜYÜK COŞKU, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HALKA HİTAP ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-08-02

15 Temmuzda Paralel İhanet Çetesi tarafından ordu içindeki FETÖ’cüler tarafından kalkışılan darbe girişimi sonrasında başlatılan demokrasi nöbetleri devam ediyor. 15 temmuz tarihinden bu yana tüm Türkiye genelinde binlerce vatandaş alanlarda demokrasi nöbeti tutarken, Orhangazi’deki demokrasi nöbetinin adresi ise yine Cumhuriyet Alanı oldu. Demokrasi nöbetinin 18.gününde Orhangazi Cumhuriyet Alanı’nda toplanan binlerce vatandaş milli irade nöbeti tuttu.


MİLLETVEKİLLERİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Orhangazi’deki demokrasi nöbetinin 18.gününde ise Ak Parti Bursa Milletvekilleri Osman Mesten ve Muhammed Müfit Aydın’ın yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Orhangazililerle buluştu. Alanı dolduran binlerce Orhangazili’ye hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, FETÖ’nün yabancı güçlerin emrinde oyuncak olmuş, vatan haini bir örgüt olduğunu belirterek, Türk milletinin gücü ve inancı ile bu terör örgütü aradığı belayı buldu dedi. Daha sonra AK Parti Bursa Milletvekilleri Osman Mesten ve Muhammed Müfit Aydın birer konuşma yaptı.

İLAHİ KONSERİ COŞTURDU

Kuran-ı Kerim ve Duaların okunduğu demokrasi nöbetinde daha sonra Orhangazili ilahi sanatçısı Burak Güç bir konser verdi. Burak Güç söylediği birbirinden güzel eserlerle alanı dolduran vatandaşlara ilahi ziyafeti yaşattı. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, bürokratlar, STK temsilcileri ve çok sayıda dernek temsilcisi 18.gün demokrasi nöbetinde sabaha kadar alanı terketmedi.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler