DEMOKRASİ NÖBETİNİN 25.GÜNÜNDE YİNE MEYDANLAR DOLDU

Yazdır / Tarih: 2016-08-09

Darbe girişimi sonrasında başlatılan demokrasi nöbetleri 25.gününü geride bıraktı. 15 Temmuzda yaşanan o kara gecede başlayan ve aralıksız devam eden demokrasi nöbetlerinin Orhangazi’deki adresi her zamanki gibi Cumhuriyet Alanı oldu. Pazar günü yapılan Yenikapı Mitingi ve 81 ildeki mitinglerin ardından bir günlük ara verilen Demokrasi nöbetleri Orhangazi’de de büyük bir katılım ile yapıldı.

Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı Cumhuriyet Alanı’ndaki demokrasi nöbeti Kuran-ı Kerim ve dualar ile başladı. Ardından Orhangazili ilahi sanatçısı Burak Güç bir konser düzenledi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın da bazı ilahi parçalarına eşlik ettiği ilahi ziyafetinden sonra ise Orhangazili sanatçı Veysel Aslan küçük bir ilahi konseri düzenledi. Orhangazi Dini ve Hayır Hizmetleri Derneği üyesi din görevlilerinin hatim okuması ve duasının ardından nöbet sabaha kadar devam etti.