DEMOKRASİ NÖBETLERİMİZ 20.GÜNÜNDE DEVAM EDİYOR

Yazdır / Tarih: 2016-08-04

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan demokrasi nöbetlerinin 20.günü geride kaldı. Ordu içindeki eli kanlı FETÖ’cü subaylar tarafından kalkışılan darbe girişimi sonrasında ilk günden 20.güne kadar Orhangazi’de Cumhuriyet Alanı’nda devam eden demokrasi nöbetlerinde binlerce insan sabaha kadar nöbetlerini sürdürüyor. Demokrasi nöbetinin 20.gününde Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, STK temsilcileri, Meclis üyeleri, işadamları, ORSİAD Başkanı Cenan Celebci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuran-ı Kerim ve duaların okunarak başlayan demokrasi nöbetinde minik çocukların şiirleri, ilahi sanatçıların ilahi konserleri yer aldı. İlçe protokolü ve vatandaşlar sabahın ilk ışıklarına kadar demokrasi nöbetini sürdürdü.

Detaylı Bilgi ve Resimler İçin Tıklayınız