DEV YARIŞ GRAN FONDO MARMARA STARTI VERİLDİ

Yazdır / Tarih: 2017-09-28

Gran Fondo Marmara Bisiklet yarışlarının Orhangazi’den başlayıp, Bursa Endülüs Parka kadar devam edecek olan 53 kilometrelik kısa mesafe parkurunun startı Orhangazi’den verildi. Orhangazi Belediyesi’nin de sponsorluğunu yaptığı Gran Fondo Marmara Kısa Mesafe yarışlarının startını Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ve Jandarma Komutanı Jand.Yzb.Ali Kanber Gazi Orhanbey Camii yanından verdi. Best FM Gazoz Ağacı programının yapımcısı Cem Aslan’ın sunuculuğunu yaptığı start programında Türkiye’nin dört bir yanından gelen 340 bisikletçi start aldı.

ÇAĞLAYAN’A TEŞEKKÜR

Yarış öncesinde Best FM sunucusu Cem Aslan, organizasyona verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür etti. Start öncesinde konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuları ağırlamaktan böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Başkan Çağlayan tüm yarışmacılara da başarı dileyerek yarışın startını verdi. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ise tüm sporculara başarılı ve kazasız bir yarış diledi.