DIŞ MAHALLELERDE YOĞUN ÇALIŞMA ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Yazdır / Tarih: 2015-11-09

Orhangazi Belediyesi, Muhtarlıklar Müdürlüğü ekiplerinin dış mahallelerdeki hummalı çalışmaları devam ediyor. Daha önce dış mahallelerde yoğun çalışmalar yürüten Muhtarlıklar Müdürlüğü ekipleri, atl yapı, üst yapı, asfalt ve parke çalışmalarının yanı sıra çiftçilere yönelik de bir çok çalışmayı beraberinde yürütüyor.

HASAT BAŞLADI, ARAZİ YOLLARINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Orhangazi Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü ekipleri Zeytin hasat mevsiminin başlaması ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte arazi yollarında düzenleme çalışması yaptı. Ekipler tüm dış mahallelerde arazi yollarında dozer ve grayderlerle arazi yollarını düzeltip genişletme çalışmaları yapıyor.

MUHTARLIKLARA MASA VE SANDALYE

Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü’nün talebi üzerine dış mahallelerde muhtarlıkların dinlenme ve çay bahçelerinde kullanmaları için masa ve sandalye teminine başladı. Büyükşehir Belediyesi yüzlerce masa ve sandalyeyi dış mahallelere ulaştırmaya başladı.