DÜNYA ŞAMPİYONU FATMA SATIK BAŞKAN ÇAĞLAYANI ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2015-11-12

Orhangazi Belediyespor sporcusu Fatma Satık, milli Takım forması altında katıldığı 7. Avrupa Shotokan Karate Şampiyonası ve Dünya Shotokan Federasyonu Dünya Kupası Şampiyonasında 6 maçın tamamını sıfıra karşı kazanarak birincilik kürsüsüne çıkmıştı. Orhangazi Belediyesi, Orhangazi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Orhangazi Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde çalışmalarını sürdüren Belediyesporlu Fatma Satık, 2014’de Türkiye Şampiyonluğu ve Balkan ikinciliği, 2015 yılındaki Türkiye Şampiyonluğu, Balkan Şampiyonluğu ve Karadeniz Ülkerleri Şampiyonluğu elde ettikten sonra bu yıl içinde elde ettiği Dünya Şampiyonluğu ile de adını tarihe yazdırdı.

Hem Türkiye’nin hem Orhangazi’nin gururu olan Fatma Satık ve antrenörü Orhan Kaplan dün Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret etti. Dünya Şampiyonu Satık ve hocasını kutlayan Başkan Çağlayan, “Gösterdiğiniz başarı ile hem ilçemizi hem ülkemizi gururlandırdınız. Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim” dedi. Satık’a madalyalarını takan Çağlayan, hediyeler verdi.