DUVARLAR ÇİNİ İLE SÜSLENİYOR

Yazdır / Tarih: 2016-06-07

Orhangazi Belediyesi, belediyecilik çalışmalarının yanı sıra şehrin bir çok bölgesinde görsel güzellikleri de yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu konudaki son çalışmasını da duvarların çini motiflerle süslenmesi olarak belirleyen Orhangazi Belediyesi, bu konuda Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Orhangazi’de kamuya ait bazı binalara ait duvarlarda çini motifler ortaya çıkarmaya başladı.

Atatürk İlköğretim okulu duvarında ilk çalışmasını yapan ekipler, Atatürk ilköğretim okulu duvarını baştan başaya hem boyadılar hem de çini motifler işlediler. İznik Çinisi olarak yapılan çini desenlerin tamamlanması ile ortaya son derece güzel de bir görüntü çıktı. Vatandaşlar ise çini motif çalışmalarından dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.