Menu

EFSANE TARİHÇİYE ORHANGAZİ BELEDİYESİ'NDEN ONUR ÖDÜLÜ VERİLECEK

Yazdır / Tarih: 2017-04-24

Orhangazi Belediyesi bu yıl ilk kez gerçekleştireceği Orhangazi’nin Fetih Şenlikleri ve Gazi Orhan Bey’i anma haftasında Türk tarihine adanmış bir ömrü olan Prof. Dr. Nurhan Atasoy’a şükran ödülü ile teşekkür edecek.

 Orhangazi Belediyesi Türkiye’nin sanat tarihi alanında yaşayan en önemli isimlerinden biri olan Prof. Dr. Nurhan Atasoy’u hazırladığı özel programda unutmadı. Orhangazi Belediyesi tarafından 28 Nisan-6 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Orhangazi’nin Fetih Şenlikleri ve Gazi Orhan Bey’i anma haftası kapsamında kültürümüze ve tarihimize sunduğu katkılardan dolayı Atasoy’a teşekkür edecek. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl ilk kez düzenlenecek olan programda ülkemize tarihi ve sanatsal olarak hizmetleri büyük olan Nurhan Atasoy’u unutmanın mümkün olamayacağını dile getirerek programın final akşamı olan 6 Mayıs tarihinde kendisini Orhangazi’de ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ve şükran ödülünü takdim etmenin gururunu yaşayacaklarını dile getirdi.

Osmanlı ve İslam sanat tarihi alanında yüz yirminin üzerinde eser kazandırmış, bugün her biri alanlarında önemli isimler olan onlarca öğrenci yetiştirmiş ve yarım asrı aşan akademik çalışmalarına ilk günkü heyecanı ile halen devam eden duayen isim Prof. Dr. Nurhan Atasoy'a minnettarlığın bir göstergesi olarak düzenlenecek olan program 6 Mayıs 2017 Cumartesi günü saat 20.00’de Orhangazi Belediyesi M. Turgut Ünlü Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleşecek.

Diğer Haberler