Menu

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE MORAL ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2016-12-13

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Kadın Kolları Başkanı Nesrin Yurdakul, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Özbey ve teşkilat mensupları Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’e taziyelerini sunan ve birlik beraberlik mesajları veren başkan Çağlayan ve Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, terör belasının bu milletin birliğini bozmasına asla müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

KENETLENECEĞİZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen hain terör saldırısını lanetleyerek, burada çevik kuvvet polislerimiz ve vatandaşlarımız şehit oldu. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Terör bu milleti korkutacağını sanıyorsa büyük bir yanılgı içindedir dedi. Çağlayan, polisimizin ve askerimizin her zaman yanındayız diye konuşarak, bu milletin feraseti, bu zor günleri de atlatmamıza vesile olacaktır. Hep birlikte, birlik olarak bu zor günlerin de üstesinden geleceğiz dedi.

BİZ GÜÇLÜ BİR MİLLETİZ

Ak Parti Orhangazi ilçe başkanı Mustafa Kaya ise, tarihte ve günümüzde Türk milletinin birlik ve beraberlik noktasında verdiği sınavları hepimiz biliyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişiminde de, hain terör saldırılarında da bunu her zaman ortaya koymuş bir milletizdir. Bugün de bu hain girişimlerin üstesinden geleceğiz dedi. Mustafa Kaya, polisimizin yanındayız. Bir ve beraberiz dedi.

CANIMIZ YANSA DA AYAKTAYIZ

Orhangazi Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, canımız, içimiz yansa da ayaktayız. Bu millete oynanmak istenen oyunları bozmaya gücümüz yeter. Yeterki bir ve beraber olalım dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız 


Diğer Haberler