Menu

EMRE ÇAY'DAN BAŞKAN ÇAĞLAYAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2018-09-27

 Orhangazi’de yaşayan Emre Çay, ilk ve ortaokulu bitirdikten sonra Lise okumak için eğitim hayatına devam ederken, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın devreye girmesi ile akülü sandalyesine kavuştu ve lise eğitimini bu şekilde tamamladı. Öte yandan lise eğitimi boyunca da Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın tahsis ettiği araç ile okula gidip gelen Emre Çay teşekkür için Başkan Neşet Çağlayan’ı ziyaret etti.

 Çağlayan’ın katkısı büyük

Eğitim hayatını tamamlayıp Üniversite sınavına giren ve Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazanan Emre Çay, Orhangazi Sakatlar Derneği Başkanı Emrullah Akçay ile birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Emre Çay’ın ailesinin de hazır bulunduğu ziyarette Üniversite sınavını 377 puanla ve ilk 22000 bine girerek kazandığını belirterek, eğitim hayatımı tamamlamamda öncelikle ailemin büyük katkısı oldu. Ancak lise eğitimim döneminde Belediye Başkanımızın tahsis ettiği araç ile okula gidip geldim. Kendisine çok teşekkür ediyorum dedi. Emre Çay, katkılarından dolayı Başkan Neşet Çağlayan’a bir de çiçek takdim etti. Emre Çay’ın annesi Ayşe Çay ise Başkan Çağlayan’a teşekkür ederek, sizlerin katkısını asla unutmayacağız. Oğlu liseye gitmeye hak kazandığında hem çok sevindik hem de kara kara düşündük. Okula gidiş gelişleri nasıl olacak diye. Ancak belediye başkanımız Engelliler Koordinasyon Başkanı Emrullah Akçay ile birlikte devreye girerek oğluma her gün okula gidiş gelişleri için araç tahsis etti. Böylece okulunu tamamlamasını sağladı dedi.

Çağlayan; Gurur duydum

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise Emre başarılı ve zeki bir çocuk. Emre’nin okuldaki başarısı ve Üniversite sınavındaki başarısı bizleri gururlandırdı, göğsümüzü kabarttı. Bundan sonraki eğitim hayatında da elimizden gelen desteği sağlayacağız. Yeterki bu başarılarını sürdürsün dedi. Öte yandan Emre Çay aynı zamanda bu yıl yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda (EKPSS) 87 puan alarak büyük de bir başarı elde ederek memur olarak da atamasını bekliyor.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler