ENGELLİ BAKIM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Yazdır / Tarih: 2016-05-10

Orhangazi Belediyesi Hanımlar Lokali bünyesinde hazırladığı Engelli Bakım Merkezi, ilçe protokolünün katıldığı bir törenle hizmete girdi. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası programlarının başladığı 10 Mayıs tarihinde düzenlenen törenle Engelli Bakım merkezi hizmete girmiş oldu. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Hanımlar Lokali’nin hizmete girmesinden sonra merkezin büyük ilgi gördüğünü belirterek, bu merkezde istedik ki her detay düşünülsün.

Engelli çocuğu olan ailelerimiz Hanımlar Lokali’ne geldiklerinde yada dışarıda herhangi bir işlerini yapacakları sürede engelli çocuklarını bu merkezimize bırakabilecekler. Burada konusunda eğitimi olan öğretmenlerimiz nezaretinde engelli yavrularımız gün boyu kalabilecekler dedi. Konuşmaların ardından Protokol üyeleri Engelli Bakım Merkezi’nin açılış kurdelasını kestikten sonra merkezi gezip bilgi aldılar.