Menu

ENGELLİLER BAŞKAN ÇAĞLAYAN’IN DÜZENLEDİĞİ GECEDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Yazdır / Tarih: 2018-12-07

 

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Orhangazi’deki engelliler ve aileleri için özel bir gece düzenledi. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Coşkun, Jandarma Komutanı Jand.Yzb.Ali Kanber, Emniyet Müdürü Halis Erdoğan, AK Parti ilçe başkanı Fahrettin Ulludağ, CHP İlçe başkanı Sevim Turan, İyi Parti ilçe başkan vekili Nizamettin Torun ile birlikte Orhangazi’deki Engelli vatandaşlar ve ailelerinin katıldığı gecede açılış konuşmasını Orhangazi Sakatlar Derneği Başkanı Emrullah Akçay yaptı. Akçay, Orhangazi’de engellilerin bir çok şehre göre şanslı olduğunu belirterek, hem kaymakamlığın hem de Belediye başkanı Neşet Çağlayan engellilerimizin her zaman yanında ve her ihtiyacını karşılamakta dedi. Geceyi düzenleyen Belediye başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür eden Emrullah Akçay ayrıca belediye başkanı Neşet Çağlayan’ın Orhangazi’deki Engelli aileleri tarafından engelli dostu belediye başkanı olarak kabul edildiğini ifade etti. Programda daha sonra sırası ile iyi Parti ilçe başkan vekili Nizamettin Torun, CHP ilçe başkanı Sevim Turan ve Ak Parti İlçe başkanı Fahrettin Uludağ ghecede duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

 

Çağlayan;Engellilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için varız

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Engelilerin ve ailelerinin Ak Parti iktidarı zamanında bir çok haktan yararlanmaya başladığını belirterek, hükümetimiz bir yandan bizler Yerel yönetim olarak diğer yandan engellilerimiz ve aileleri için durmadan çalışıyoruz. Biliyoruz onlar için ne yapsak azdır. Ama bizler elimizden gelen her desteği vermeye çalışıyoruz dedi. Programda son olarak söz alan Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Engellilerin geçmişe oranla günümüzde sosyal hayatın daha fazla içinde olduğuna vurgu yaparak, Engellilerin siyasetteki oranlarının da artmasını bekliyoruz dedi.

 

Yılın Annesi Yenigül Ergül

Programda daha sonra Yılın annesi seçilen ve bir süre önce engelli kızı vefat eden Yenilgül Ergül’e protokol üyeleri ve eşleri tarafından çiçek takdim edilirken, yılın en genç engelli annesi ise Burcu Karaoğlu’na da hediye takdim edildi. Duygusal anların yaşandığı törende ayrıca 3 dönem Narlıca Belediye başkanlığı yaptıktan sonra beyin kanaması geçiren ve kısmi felç olan İbrahim Kaygısız’a da çeşitli hediyeler takdim edildi. Programda ayrıca engelli aileleri kendilerine yaptıığ destekten dolayı Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a çiçek verdiler. Programın son bölümünde ise ses sanatçısı ve engelli annesi Şengül Bulut Arseven ile Levent Aydın söyledikleri şarkılarla geceye renk kattılar. Protokol üyeleri ise engellilerle birlikte oyunları oynayıp halay çektiler. 

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler