Menu

ENGELLİLER GECESİ ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Yazdır / Tarih: 2015-12-04

Orhangazi Belediyesi, 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle Orhangazi’deki Engelliler ve Aileleri için bir gece düzenledi. Çınar Restoran’da düzenlenen gece son derece renkli görüntülere sahne oldu.

PROTOKOL TAM KADRO KATILDI

Orhangazi Belediyesi’nin organizasyonu ile gerçekleştirilen geceye Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Jand.Yzb.Ogün Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Emniyet Müdürü Hüseyin Çiğdem, Askerlik Şubesi Başkanı Gökhan Su eşleri ile birlikte katıldı.


PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ

Törenin açılış konuşmasını Sakatlar Derneği Orhangazi Şube Başkanı Emrullah Akçay yaptı. Akçay, organizasyon nedeniyle Orhangazi Belediyesi’ne teşekkür etti. Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Engellilerin hayatını iyileştirmek, onların daha rahat bir ortamda yaşamlarını sağlamak için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Çağlayan, engellilerin sorunlarını lafta değil, uygulamada ve kendi hayatımızın içinde de yaşadıklarını belirterek, Engellilerimizle birlikte olmak, onların her türlü sorunu ile yakından ilgilenmek bize büyük mutluluk vermektedir dedi.

PROTOKOL EŞLERİNE ENGELLİ ANNELERİNDEN ÇİÇEK

Programda konuşmaların ardından, Engelli anneleri, programa katılan protokol üyelerinin eşlerine kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Orhangazi Sakatlar Derneği ise Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz’a kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.


ENGELLİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Programda Adliye Personelinin topladığı tekerlekli sandalyeler nedeniyle Adliyede görev yapan hakim ve savcılara teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından eğlence bölümü başladı. Engelli aileleri ve engelliler, gecede şarkı ve türküler eşliğinde gece boyunca eğlendiler. Engellilerin coşkusuna protokol üyeleri de oyunlar ve halaylarla eşlik etti.

 

Diğer Haberler