ERENLER MESLEKİ VE ANADOLU KIZ MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN ÇAĞLAYAN'I ZİYARET ETT

Yazdır / Tarih: 2018-10-04

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Erenler Anadolu Kız Meslek Lisesi Öğrencilerini makamında ağırlandı. Öğretmenleri ile birlikte Başkan Çağlayan’ı ziyaret eden Kız Meslek Lisesi 9.sınıf öğrencileri Başkan Çağlayan’dan makamında bilgiler aldılar. Belediyelerin çalışma prensipleri, gelir ve giderleri, yapılan hizmetler ve diğer konularda Başkan Çağlayan’ı soru yağmuruna tutan lise öğrencileri ayrıca özellikle kendi okulları olmak üzere diğer bölgeler için de başkan Çağlayan’a taleplerini ve beklentilerini sundular. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, gelişen ve büyüyen Türkiye’de Orhangazi’nin de bu büyüme ve gelişime ayak uydurduğunu belirterek, belediyeler artık sadece alt yapı üst yapı, park gibi çalışmalarda değil, deyim yerindeyse doğumdan ölüme kadar vatandaşların her ihtiyacına yanıt veren kurumlar olduğunu belirterek, bizler de bu bağlamda hem rutin işlerimizi yürütürken bir yandan da sosyal belediyeciliğin örneklerini sunma gayreti içindeyiz dedi. Çağlayan, Orhangazi’nin tarım ve sanayi değerlerinin bulunduğunu, kendilerinin de bu değerlere turizmi eklediklerini belirterek, turizm ve sağlık turizmi konusunda adımlarımız var. Bununla birlikte gençlerimize yönelik hem kültürel hem de sportif anlamda çalışmalar yürütüyoruz. Yeni spor tesislerimiz yeni gençlik alanlarımızla gençlerimize de hizmet veriyoruz dedi.

Detatylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız