ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINI AĞIRLADIK ERZURUM’DAN ORHANGAZİ’YE JEST

Yazdır / Tarih: 2015-03-11

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINI AĞIRLADIK
ERZURUM’DAN ORHANGAZİ’YE JEST

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Orhangazi’yi ziyaret etti. Yenişehir’den Erzurum ve Trabzon’a başlayan havayolu uçuşları ile ilgili törene katılmak üzere Bursa’ya gelen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, tören sonrasında Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan ile birlikte Orhangazi’ye geldi. Belediye binasındaki makamında Sekmen’i ağırlayan Çağlayan, Orhangazi ile ilgili Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı’na bilgi verdi. Mehmet Sekmen ise Orhangazi’de yapımına başlanan aydınlatma sisteminin Yalova Caddesi, Gemlik Caddesi ve Hürspor binasına kadar uzanan Şevket Durmuş caddesi ile bu caddelerin tüm bağlantılarının aydınlatma direklerini Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak yapma kararı aldı. Çalışmalar ise önümüzdeki günlerde projelendirilip başlayacak.