Erzurum Dernekleri Federasyonu Belediye Baskani Neset Çaglayan i Makaminda Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2014-05-06

Erzurum Dernekleri Federasyonu Belediye Baskani Neset Çaglayan i makaminda ziyaret etti. Federasyon Baskani Ömer Ömerogullari ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Baskani Neset Çaglayan´a yeni görevinde basarilar dilerken Orhangazi Belediyesinde siyasetin tecrübeli bir ismi olan Çaglayan´i görmekten duyduklari memnuniyeti dile getirdiler. Belediye Baskani Neset Çaglayan bu anlamli ziyaretlerinden dolayi Erzurum Dernekleri Federasyonuna tesekkür etti. Belediye Baskani Neset Çaglayan Orhangazi´de hizmetlerin basladigini ve hizla sürecegini söylerken bu anlamda Orhangazi´nin bölgenin gözdesi olacagini ifade etti.