Eymen Başkan Başkan Aydın’dan görevi devraldı.

Yazdır / Tarih: 2023-04-23

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı Geleneği doğrultusunda başkanlık görevini   Ahmet Yesevi  İlkokulu dördüncü sınıf B Şubesi Öğrencisi Eymen Arda Cana devretti.  Devir teslim Töreni 19  Nisan Çarşamba günü saat 11:00’de başkanlık makamında yapıldı.  Tören  renkli görüntülere de sahne oldu.  Orhangazi Belediye Başkanlık Makamı 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneği doğrultusunda Bir günlük başkan değişikliğine şahitlik etti. Başkan Aydın bu Çerçevede başkanlık  koltuğunu İlkokul öğrencisine devretti. Belediye Başkanı Bekir Aydın‘dan başkanlık koltuğunu devralan Ahmet Yesevi İlkokulu dördüncü sınıf öğrencisi Eymen Arda Can  devir teslim sonrası İlk icraatı Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Kayandan Orhangazi‘deki park ve bahçelerle ilgili bilgi almak oldu. Eymen Başkan Park ve bahçelerle ilgili bilgileri aldıktan sonra, Bu kadar çok çocuk parkı yaptığı için selefi Bekir Aydın’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Bekir Aydın devir teslim Töreni ile ilgili yaptığı açıklamada, Eymen Başkan göreve kolay alıştı. İşe başlar başlamaz çok doğru talimatlar verdi, diyerek sözlerine “ bugün yine çok güzel bir 23 Nisan geleneğimizi gerçekleştirdik. Sevgili evladımız, Ahmet Yesevi İlkokulu dördüncü sınıf öğrencisi Eymen Arda Cana görevimi devrettim. Eymen Başkan İşi kolay kavradı. Kendisinden boş vakitlerinde bana yardımcı olması için gelmesini rica ettim.“ Cümleleriyle sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına “ Sevgili Eymen Başkan nezdinde bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum. Evlatlarımıza çocuk gülüşü kadar güzel gelecek  diliyorum.“ ifadeleriyle son verdi.