FATİH MAHALLESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2017-08-16

Fatih Mahallesi'nde asfalt çalışmaları başladı. Mahalle sakinlerinin öncelikli talebi olarak öne çıkan asfalt çalışmasının başlaması için Belediye'ye müracaatta bulunmuş, sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışmıştı. Orhangazi Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin koordinesinde harekete geçen ekipler dün Fatih Mahallesi'nin Bursa istikametinden girişi olan Taşıyıcılar Kooperatifi yanında çalışmaya başladı. Ekiplerin ilk çalışması mevcut yolun kazılarak asfalta hazır hale gelmesi olacak. Ardından da sıcak asfalt çalışması başlayacak. Fatih Mahallesi'nin tüm ana arterleri sıcak asfalt ile kaplanacak. Doğalgaz çalışmalarında da son aşamaya gelinen Fatih Mahallesi'nde, ardından ise kaldırım çalışmaları başlayacak.