Menu

FATİH VE ÖRNEKKÖY MAHALLELERİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Yazdır / Tarih: 2016-10-10

 

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın yoğun girişimleri sonrasında Orhangazi'ye bağlı Fatih Mahallesi, Örnekköy Mahallesi, Yeniköy ve Çakırlı Mahalleleri Doğalgaz kazı çalışmaları, Enerji Piyasası ve Düzenleme Kurulu'nun yatırım programına alınmıştı. Orhangazi'deki Doğalgaz Kazı ve Dağıtım Lisansını elinde bulunduran Armagaz firması, Fatih ve Örnekköy mahallelerinde doğalgaz kazı çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kazıların başladığı Fatih Mahallesinde incelemelerde bulundu.

 

ADINI DEĞİŞTİRDİK, KADERİNİ DE DEĞİŞTİRİYORUZ

Kazı çalışmalarının başladığı Fatih Mahallesi girinde incelemelerde bulunan ve mahalle muhtarı Halil Genç ile birlikte bilgi alan başkan Neşet Çağlayan, eski adı Topselvi mahallesi olan ve yeni adı ile Fatih Mahallesinde, mahallemizin sakinlerinin talebi ile önce ismini değiştirdik, şimdi de kaderini değiştiriyoruz. Doğalgaz kazılarını da tamamladıktan sonra Fatih ve Örnekköy mahallelerimizin üst yapı çalışmalarını da hızlı bir şekilde tamamlayacağız dedi.

Başkan Çağlayan, kısa vadede bazı bölgeler için doğalgaz sözü verdiklerini de hatırlatarak, Fatih ve Örnekköy mahallelerimiz için verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Daha sonra planlamamızda Yeniköy ve Çakırlı mahalleleri var. Süreç içerisinde bu bölgelerimizin de doğalgaz kullanabilecekleri olanağı sağlayacağımızı umuyorum dedi. 

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler