Fen İşleri Dur Durak Bilmiyor: Bekir Aydın Liderliğinde Orhangazi’de Yoğun Çalışma

Yazdır / Tarih: 2024-07-16

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, ikinci döneminin ilk 90 gününde yoğun çalışma temposunu sürdürerek tüm birimleriyle etkili hizmetler gerçekleştirdi. Fen işleri müdürlüğü bünyesinde de gece gündüz demeden çalışmalara devam eden Orhangazi Belediyesi, ilçenin dört bir yanında önemli projelere imza attı. Belediye Başkanı Bekir Aydın, yaptığı açıklamada, "Tüm birimlerimizle yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Fen işleri ekibimiz de ikinci dönemimizin ilk 90 gününde başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. Her zaman söylediğim gibi, bizim tek amacımız var o da Orhangazi’ye ve Orhangazili hemşehrilerimize hizmet etmek," dedi.

Yapılan Çalışmalar:

Arapzade Mahallesi

- Mimoza Sokak parke tamiratı, yol temizliği ve hafriyatın kaldırılması. Mimoza Sokak Ş.H.U. Caddesi girişi (Göçmen Sağlık Merkezi altı) kaldırım tamiri. Hacı Muhittin Caddesi parke taşı onarım çalışması. Santral yolu Caddesi bordür tamir çalışması. Santral yolu Caddesi Erkek Öğrenci Yurdu arkası kaldırım tamiri. Nadir dere temizlik çalışması. Orkent bölgesi kaldırım çalışması. Şahin tepesi bölgesi parke çalışması.

Paşapınar Mahallesi

- Parke çalışması. Göl sahil temizliği çalışması.

Hürriyet Mahallesi

- Atatürk Caddesi kaldırım tamiri. Osmanpaşa Caddesi ve civarı kaldırım tamir çalışması.

İlçe Geneli

- Yağışlarda bozulan minibüs yolları asfalt yama çalışması. Yalova Caddesi, Gazi Orhan Bey Camii etrafı, Tozkoparan Caddesi, Şevket Durmuş Caddesi boyunca bozulmuş kaldırım parke tamir çalışması. Arazi yollarına malzeme serimi ve yol bakım çalışması.

Camikebir Mahallesi

- Asfalt kaplaması yapılan İbrahim Önal Caddesi ve Yalova Caddesi güzergâhlarında yağmur suyu mazgal ve baca yükseltme çalışmaları.

Heceler Mahallesi

- Yol hazırlık ve parke çalışmaları.

Karsak Mahallesi

- Merdiven kaplama çalışmaları ve ilgili diğer çalışmalar.

Dutluca Mahallesi

- Sahil yolu tesviye ve yol bakım çalışması.

Tekke Mahallesi

- Bayır Bahçe Sokak ile Maarif Caddesi ve diğer bölgelerde bozulan yollara asfalt yama çalışması.

Yeniköy Mahallesi

- Altı taşlık mevki yol düzenleme ve yol bakım çalışması.

Çeltikçi Mahallesi

- Yol bakım çalışması. Aynı mahallede makineyle yangına müdahale edilmesi.

Bayırköy Mahallesi

- Yol bakım ve onarım çalışması. İş makinesi ile mahallenin muhtelif yerlerinde çalışma.

Göl Çamlık

- Tenis kort kompleksi bakım çalışması. Şehrin çeşitli bölgelerinde dal kaldırma çalışması. Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarı yeri düzenleme çalışması.

Ortaköy Mahallesi

- Arazi yolları tesviye ve bakım çalışması.

Kentin çeşitli bölgelerinde kurban kesimi sonrası oluşan atıkların bertaraf çalışması.

Fatih Mahallesi

- Kaldırım tamir ve parke çalışması.

Cihanköy Mahallesi

- Parke yol çalışması ve yol iyileştirme çalışmaları.

Akharem Mahallesi

- Yol bakım ve onarım çalışmaları.

Yeni Düğün Salonu

- Orhangazi Belediyesi yeni düğün salonu çalışmalarının yapılması, hazır hale getirilmesi.

Orhangazi Belediyesi, önümüzdeki günlerde de yoğun çalışma temposunu ara vermeden sürdüreceğini belirtti. Başkan Bekir Aydın’ın liderliğinde gerçekleştirilen bu çalışmalar, Orhangazi’nin altyapısını güçlendirmek ve yaşam kalitesini artırmak adına büyük önem taşıyor.