FENERBAHÇELİLER DERNEĞİNDEN BAŞKANA ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2016-03-17

Orhangazi Fenerbahçeliler Derneği’nin yeni yönetimi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Geçen ay Olağan Genel Kurul toplantısını yapan ve yeni yönetimini seçen Fenerbahçeliler Derneği, Başkan Cenk Ege ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Fenerbahçeliler derneği yöneticileri, Neşet Çağlayan’ın derneklerin her zaman destekçisi ve yanında olduğunu belirterek, başkan Çağlayan’a teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Fenerbahçeliler Derneği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye olarak tüm sivil toplum kuruluşlarının yanında yer almaya çalışıyoruz. STK’lar, dernekler, Spor Kulüplerinin taraftar dernekleri bizler için son derece önemli. Her birinin ihtiyaçlarına elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz dedi.