FESTİVAL KOMİTESİNDEN VALİ İZZETTİN KÜÇÜK'E ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2016-11-02

Orhangazi Zeytin ve Turşu festivali organizasyon komitesi Vali İzzettin Küçük’ü Heykel’deki tarihi binada ziyaret etti. Orhangazi’de Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan Turşu ve Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Zeytin Festivali’nin Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Orhangazi TSO Başkanı Ergün Efendioğlu’nun oluşturduğu Festival Komitesi üyeleri Vali Küçük’e Festival ürünlerinden oluşan özel bir paket hediye ederken, Cumartesi günü açılışı yapılacak olan festivale de davet ettiler.

Asil Çelik AŞ yönetim kurulu başkanı Osman Klavuz’un da hazır bulunduğu ziyarette ayrıca yapımı tamamlanan Orhangazi Asil Çelik Meslek Yüksek Okulu binasının da açılış töreni ile ilgili planlama masaya yatırıldı.